Με την εγγύηση της DecoTech!

ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Για υψηλή ποιότητα και άψογη αισθητική!

ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΓΙΑ ΔΑΠΕΔΑ – ΤΟΙΧΟΥΣ – ΠΙΣΙΝΕΣ. Σύστημα τελικής επένδυσης με Χαλαζιακή́ άμμο και ειδικές διαφανείς ρητίνες (epoxy) που εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε  επιφάνεια…

ΦΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΜΜΟΥ

Χωρίς να κολλάει στα ποδιά! Η χαλαζιακή επένδυση είναι ελαφρώς ή περισσότερο ανάγλυφη, αναλόγως της κοκκομετρίας που επιλέγεται από́ τον πελάτη.

ΧΩΡΙΣ ΑΡΜΟΥΣ

Η χαλαζιακή επένδυση εφαρμόζεται από εξειδικευμένα συνεργεία, επάνω σε οποιαδήποτε σταθερή επιφάνεια, όπως τσιμεντοκονία, μπετό, πλακάκι, μωσαϊκό, μάρμαρο, ξύλο κλπ.

Επιπλέον…

  • Για την άψογη αισθητική
  • Ενιαία, μονολιθική επιφάνεια (χωρίς αρμούς)
  • Μεγάλη ποικιλία φυσικών και τεχνητών αποχρώσεων.
  • και πολλά άλλα…

Μαρία Παπαδοπούλου

Θέλαμε εταιρεία για την επένδυση της πισίνας μας. Η Decotech μας βοήθησε να κάνουμε την ιδέα μας πραγματικότητα!

Νίκος Οικονόμου

Πολύ ευχαριστημένος... τους συνιστώ!!

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Με τη μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, μπορούμε να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις σε τέντες και συστήματα σκίασης και στις πιο απαιτητικές ανάγκες. Είμαστε στη διάθεση σας, με ιδέες, προτάσεις για κάθε οικιακή και επαγγελματική σας ανάγκη.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Γιατί flakes system;

May 27, 2022 / By deco_admin1

Για την άψογη αισθητική, ενιαία μονολιθική επιφάνεια, μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Για την υψηλή ποιότητα, μεγάλη αντοχή σε χημικές και μηχανικές καταπονήσεις, αντοχή σε συνθήκες εξωτερικού χώρου, πισίνα ,  αντοχή στον χρόνο. Γιατί ταιριάζει παντού σε δάπεδα οικιακά ή…

DECOTECH Πισίνα - Δάπεδα - Επισκευές Μονώσεις - Στεγανώσεις